Hos Dressurstald Willum Thomsen afholder vi dressurclinic den 29. juni 2019 kl 14.00 her på tjørnevej.

Gå ikke glip af spændende dressurclinic med Rune & Joachim.

Nøgleordet er dressur skal være en fryd for øjet!

Sæt kryds i kalenderen den 29. juni 2019 kl 14.00, hvor vi i samarbejde med Vallø sportsrideklub afholder en spændende dressurclinic hos Dressurstald Willum Thomsen, hvor vi gerne vil vise, hvordan vi træner den unge hest frem mod Grand Prix, og hvad vi lægger vægt på i det daglige arbejde med uddannelse af hesten.

For at give deltagerne mest muligt vil både Rune og Joachim være i sadlen, lige som flere af deres dygtige elever som Anne Troensegaard, Selina Solberg Vittinghus og Maria Falkner Hansen deltager i clinicen, hvor vi arbejder med heste fra unghestestadie til Grand Prix.

Dagens program forventes at vare 2 timer.

Der vil på dagen være mulighed for at besøge flere af vores sponsorer som venligt har sagt ja til at komme med deres produkter bla.

• Amazona Sueca
  • Tattersall rideudstyr
  • Krafft

Dagen vil slutte af med lodtrækning blandt de fremmødte om flere præmier fra bla.
  • Amazona Sueca
  • Tattersall rideudstyr
  • KST v/Charlotte Ravn
  • Krafft
  • K9 Horse competition
  • Dressurstald Willum Thomsen

Info:

Arrangementet er åbent for alle.

Adresse:
Dressurstlad Willum Thomsen / Vallø sportsrideklub
Tjørnevej 3, St. Tårnby
4652 Hårlev

Pris: 200 kr pr. person

Tilmelding er nødvendigt og skal ske ved betaling til mobilepay 26159749
Sidste tilmelding den 20.06.19

Vel mødt og vi glæder os til at se jer alle og håber på dejligt vejr.